welkom bij La Calestienne

La Calestienne is gevestigd in een meesterwoning uit het begin van de twintigste eeuw, waarin een heleboel decoratieve elementen bewaard zijn gebleven. Bij de aankleding van het huis hebben wij rekening gehouden met de stijl van dit huis en hebben passend meubilair bijeen gezocht. Wij bieden ons huis dan ook aan voor gasten die menselijke warmte verkiezen boven overbodige luxe en stijve gereserveerdheid, en voor wie een verblijf meer is dan overnachten in een anoniem bed. 

Onze kamers reflecteren de tijd van onze grootouders maar bieden meer comfort.
La Calestienne kan een twintigtal personen herbergen, wat er een uitgelezen plaats van maakt voor het organiseren van feestjes met familie of vrienden. Met een twintigtal personen kan je immers over het hele huis beschikken: alle voordelen van een vakantieverblijf maar zonder de nadelen van zelf aankopen te moeten doen en zelf te moeten koken en schoonmaken.  

Een subjectieve selectie folders geeft je een idee van wat er in de omgeving bestaat aan musea en toeristische attracties.
Wij verkopen wandel- en fietskaarten, stafkaarten en een aantal eigen brochures over de omgeving. 

Een knus salon herbergt een bibliotheek en spelen; 's winters steken we regelmatig de hout- en kolenstoof aan.

Onze tuin straalt een Zuid-Franse rust uit en is volledig afgesloten zodat kinderen er veilig kunnen spelen. In de achterliggende boomgaard staat een reeks allemaal verschillende appel-, mispel- en pruimenbomen  .


"La Calestienne"
Rue Saint Roch, 111 B-5670 Nismes Belgium
GSM: +32/494.355.705. WWW.lacalestienne.be   E-mail:
LaCalestienneNismes@gmail.com
IBAN BE66-86370490-1743     BIC
NICABEBB
ęChris Vanbeveren 2021